Covid-19 update 13-10-2020

Beste supporters,
meneer Rutten hield ons in de gaten. We zijn titelkandidaat dit seizoen maar ons talent wordt aan banden gelegd. De stoomtrein kwam net op gang maar tot nader order moeten we alle activiteiten op het veld stoppen😥
Hopende dat we spoedig ons talent weer kunnen laten zien maar voor nu is dat nog niet duidelijk. Harold is bezig met het opstellen van een conditieschema. Dit zal zo snel mogelijk jullie kant uitkomen.
Dus voor nu is er geen trainen meer en geen wedstrijden. De platte kar gaat terug de schuur in.

Dat zijn de woorden die onze voorzitter naar de spelersgroep stuurde. Door de strengere regels omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten op ons sportcomplex weer geannuleerd. Dat wilt zeggen, geen wedstrijden en trainingen.
Tot nader bericht blijft het dus rustig op sportpark ‘de Werken’. Blijf allen gezond en tot snel op ons sportpark.