Sponsoring in beeld

Sport en sponsoring gaan hand in hand. Zonder de financiële ondersteuning van het bedrijfsleven, geen prestaties die tot de verbeelding spreken. Dat geldt ook voor VV Stevensweert, die weliswaar niet tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland behoort, maar die wel een zeer sociaal gebonden vereniging is en die net zo afhankelijk is van externe gelden als elke andere club.
VV Stevensweert is dankbaar voor alle huidige sponsoren die dankzij hun bijdrage ervoor zorgen dat het voetbal in Stevensweert betaalbaar blijft wat resulteert in een gezonde samenleving.
Het voetbal in Stevensweert staat daarom ook nog steeds in het middelpunt van de samenleving en dat al ruim 80 jaar.

VV Stevensweert is echter altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor sponsoring. Of het nou gaat om een wedstrijdbal, of om een bordsponsoring. Bij VV Stevensweert is elke sponsor gelijkwaardig en zullen wij altijd naar de wensen van de sponsor luisteren.
U bent bij ons als sponsor dan ook niet gewoon een nummer, maar luisteren wij graag naar uw wensen en denken wij met u mee.

Hieronder treft u een overzicht van de sponsormogelijkheden die VV Stevensweert te bieden heeft.

  • Goud sponsor
  • Elftalsponsor
  • Bordsponsor
  • Meshdoek sponsor
  • €lub van 50
  • Sponsoring op maat

Met sponsoring bij VV Stevensweert levert u dus niet alleen een bijdrage in de vereniging, maar investeert u in de samenleving. Wekelijks weten tientallen personen de weg naar ons sportpark te vinden om hun zoon en/of dochter te zien voetballen. Uw reclameuiting wordt dus niet alleen door mensen uit het dorp gezien, maar ook door de supporters van de bezoekende teams.

Het spreekt voor zich dat wij u graag te woord staan om meer informatie te geven over bovenstaande mogelijkheden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen met onze sponsorcommissie.