Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die jouw sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en selecteer de vereniging die je wilt steunen. Wij hopen uiteraard dat je onze vereniging hierbij uitkiest.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert.

De commissie die wij al vereniging ontvangen bedraagt meestal tussen de 3-9%. Het klinkt misschien niet veel, maar samen kunnen wij dit tot een groot bedrag brengen. En het mooie is, je hoeft hiervoor slechts 2 klikken extra te doen!
Zo is sponsoren dus niet alleen heel gemakkelijk maar ook nog eens heel snel!

Wij wensen je veel koopplezier en vergeet niet de Sponsorklikken!