Bestand specificaties

Het gebruik van uw eigen logo vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Daarom raden wij U aan om hiervan ook gebruik te maken.Voor het aanleveren van bestanden hebben wij echter een aantal aanlever specificaties  wat ervoor zorgt dat uw reclameboodschap z.s.m. langs de lijn te aanschouwen is.

Aanleveren in .EPS, .AI of .PDF
Het verdient absoluut aanbeveling om drukklare bestanden aan te leveren. Uw reclamebureau/ontwerper is bekend met de eisen die hieraan worden gesteld. De gebruikte letterfonts en teksten moeten worden omgezet naar contouren/outlines of de fonts dienen te worden ingebed in het bestand. Gebruikte afbeeldingen dienen in CMYK formaat te zijn opgeslagen en in een eindresolutie van 300 dpi.
Bent U zelf niet in de gelegenheid om een reclamebord/doek te ontwerpen? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Gebruik van logos in .EPS of .AI formaat
Als een logo in .AI of .EPS wordt aangeleverd, dient u ervoor te zorgen dat de gebruikte lettertypen in contouren/outlines zijn opgeslagen, zodat geen bijbehorende fonts hoeven worden meegeleverd. 

Grote bestanden
Om grote bestanden aan te leveren die u niet via e-mail kunt verzenden raden wij aan om gebruik te maken van WETransfer. Hier kunt U tot 2GB gratis verzenden.