Vrijwilligerswerk bij VV Stevensweert

Echt vrijwilligerswerk is liefdewerk! Dat doe je voor je club of voor de leden die er spelen. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen. Je doet het voor niets. Net zoals bestuursleden en commissieleden bij VV Stevensweert, die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten.

Binnen VV Stevensweert vervullen veel vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging. Geen voetbal zonder scheidsrechters of vrijwilligers die de velden onderhouden. Geen topvoetbal zonder talentscouting – en ga zo maar door. Voor en achter de schermen verrichten vele vrijwilligers prachtig werk in onze organisatie.

Onze klusjesmannen
Elke dag om 10:30 uur, met uitzondering van de zondag, is de kantine geopend voor ons ‘ klusteam’. Een team van supporters en (oud) spelers die ons complex op orde houden.
Wat je moet doen? Nee, je moet niets doen! Je bepaalt samen met onze overige vrijwilligers wat gedaan gaat worden. Dat kan gaan over het schilderen van de kozijnen of het vervangen van een lamp in de kleedkamers.
Even ‘werken’ en de ochtend afsluiten met het hele team in de kantine met een kop koffie. Gezellig herinneringen ophalen, de laatste roddels uit het dorp bespreken of gewoon kletsen over de koetjes en kalfjes.
Zo is VV Stevensweert niet alleen een sportvereniging waar de voetbalsport bedreven wordt, maar heeft het ook een sociale factor binnen het dorp Stevensweert.

Wil je ons team komen versterken of wil je op een andere manier je inzetten voor onze vereniging? Neem dan contact met ons op en samen zullen we kijken welke rol je mag vervullen.