80 jaar VV Stevensweert

27 oktober 1940 💜 27 oktober 2020
VV Stevensweert bestaat vandaag precies 80 jaar. 80 jaar voetbal in Stevensweert met als hoogtepunt de 4de klasse en de diverse (jeugd)kampioenschappen. 80 jaar onlosmakelijk verbonden met het dorp Stevensweert.
En wie jarig is, die trakteert normaal gesproken.
Helaas kunnen en mogen wij dit 80-jarig bestaan op dit moment niet met jullie vieren met een aantal evenementen die wij voor ogen hadden. Wij zullen, zodra meer bekend is over wat wel en niet mag, hierop terugkomen want dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Omdat wij ‘jarig’ zijn zullen wij de vereniging zelf maar even in het zonnetje zetten. En dat doen wij in de vorm van een nieuwe website die je momenteel al bekijkt. De nieuwe website is volledig responsive wat inhoud dat de website op elk mobiel apparaat op elk moment te bekijken is 📱💻🖥.

De vertrouwde elementen op de website zijn gebleven en te bekijken in een modern en fris ontwerp.
✅ Nieuws ✅ Verslagen ✅ Programma’s ✅ Standen ✅ Verenigingsinformatie.

Heb jij de speciale elementen op de website al gespot?