DE KOP IS ERAF VOOR DE HEREN UIT DE RISICOGROEP

Afgelopen vrijdag reisde het 35+ team af naar Koningsbosch voor de eerste reeks wedstrijden van het seizoen. De competitie bestaat dit seizoen uit Conventus ’03 , Rios’31, EVV Echt, RKVV Walburgia. De selectiespelers die het meeste indruk hadden gemaakt op leider Stefan waren de volgende: Danny, Rob, Bas, Jos, John, Sebas en Ron. Als try-out mocht Nand ook met de grote jongens meedoen. Kyle was aanwezig als afgezant van de fanclub.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Conventus, de ploegen begonnen nerveus aan de eerste wedstrijd en het was de ploeg uit Koningsbosch dat de score opende: 1-0. Niet lang daarna zorgde 35+ talent in de dop Nand voor een 1-1 stand. In extremis scoorde Conventus de 2-1 waarna helaas 0 punten konden worden bijgeschreven.

Vervolgens was het de kampioenskandidaat Rios die de degens kruisten met de paarse heren. Binnen no-time stond Rios met maar liefst 5-0 voor, Stevensweert kreeg ze een ouderwets potje ‘gereten’. Het was echter Nand die nog een speldenprikje kon uitdelen en de eer redde met een 5-1 eindstand.

Vanaf de wedstrijd tegen EVV begon de geoliede diesel van Stefan eindelijk te draaien. Stevensweert had de gehele wedstrijd de overhand en nam regelmatig het doel onder vuur, het hoogtepunt was een verwoestend schot van Rob dat uiteenspatte op de lat, die bijna doormidden brak. Helaas was het niet voldoende voor de 3 punten en bleef de stand steken op de brilstand, 0-0.

De laatste wedstrijd betrof de ‘eiland-derby’ tegen Walburgia. Beide teams hadden voldoende warmgedraaid en waren in topvorm om deze wedstrijd vol passie in te gaan. Stevensweert had de overhand en wederom wist Nand dit overwicht om te zetten in een 1-0 voorsprong. De wedstrijd bleef bloedstollend spannend en Walburgia wist nog dicht bij het doel te komen, een bal richting de kruising werd echter als een ware katachtige gekeerd door Ron, waardoor de voorsprong behouden bleef. 3 punten uit deze wedstrijd!

Man of the matches: Kyle! die als trouwe supporter in goede en slechte tijden achter zijn team staat. Thank you for the support Kyle.