Het nieuwe seizoen staat in de startblokken

Het is 9 maart 2020 als het voor het laatst een wedstrijdverslag op Facebook is geplaatst. De titel luidde toen: BRILSTAND LUIDT START TWEEDE SEIZOENSHELFT IN met in de eerste regel ‘Welkom terug beste lezers bij de hervatting van de competitie!’ Dit was dan ook direct het laatste verslag van het seizoen 2019/2020 want door COVID-19 is er helaas geen wedstrijd meer gespeeld.

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van enkele selectiespelers. Zo hebben routinier Rick, Don en Dylan aangegeven te stoppen met hun actieve voetbalcarrière.
Daartegenover staat de komst van een aantal nieuwe gezichten binnen het elftal. Tim, Daan, Milan, Admir, Dion en Joep. Het jonge talent uit Stevensweert heeft de weg richting ons sportpark weer weten te vinden. De trainingen worden goed bezocht en van inzet en plezier is geen gebrek. Alle ingrediënten voor een mooi en leuk seizoen.

Over het nieuwe seizoen gesproken, aanstaande zondag staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2020/2021 op het programma. En direct is het een mooi affiche. Thuis in een kolkende arena zullen wij het op moeten nemen tegen MBC’13 3. Een team dat het team van Stevensweert al jaren lastig weet te maken. Of het te maken heeft met de druk van de gemeentelijke derby, wie zal het zeggen. We kunnen het alleen gaan zien en beleven. Aanstaande zondag op sportpark ‘de Werken’. Aftrap: 10:30 uur.