Seizoenstart 2020/2021

Beste talenten,
Zoals bekend is gemaakt tijdens de laatste persconferentie gaan vanaf 1 juli de sportcomplexen weer open. Onze mooie wei mag weer met ons fluwelen techniekje bespeeld worden. Met bestuur hebben we laatst bij elkaar gezeten om een aantal zaken door te spreken. Komend seizoen viert de vereniging zijn 80 jarig bestaan.

80 jarig bestaan:
Enkele activiteiten georganiseerd door het jaar heen. Kroegentocht met huifkar is onder andere een idee. Datum volgt nog.

Start competitie:
20 september! Er zullen 2 oefenwedstrijden gepland worden voorafgaand.

Trainingen:
Vrijdag 21 augustus starten we met trainen om 19.30 uur scherp!

Vrijdag 28 augustus
Na de training wordt er een klein feestje georganiseerd. Bier/fris/wijn 1 euro. Dit om het 80 jarig bestaan in te klinken, gewoon weer eens gezellig eentje te vatten, het corona virus onschadelijk te maken door te ontsmetten met alcohol en om de Jules Salden troffee uit te reiken. Dus 28 augustus in agenda noteren aub!

Fun:
In de maand juli willen we weer starten om meerdere trainingen te organiseren om gewoon weer eens een balletje te trappen. Just for fun. Een Jupiler/sportwater achteraf mag natuurlijk niet ontbreken. Het 1e kratje krijgen we van Kyle😆
De trainingen zullen tijdig aangekondigd worden in de groepsapp.

Ledenvergadering:
De altijd druk bezochte ledenvergadering wordt gehouden op de vrijdag 4 september na de training. Dit is kermisvrijdag. Hierna zullen de aanwezige gezellig het dorp in intrekken🍻

Tot slot
Denk aan het conditieschema dat iedereen (spelende leden) heeft gekregen om fit te blijven tijdens de corona crisis. Onderschat de 6e klas reserve niet!