Stevensweert wint in warm Montfort

Het einde van de competitie komt langzaam in zicht. Nog 3 wedstrijden en dan zit het seizoen 2021/2022 erop. Echter moest er eerst nog een bezoek gebracht worden aan SNA te Montfort.

In de thuiswedstrijd aan het begin van het seizoen werd het 12-0. Zal het vandaag ook zo’n score worden?

Harold moest verstek laten gaan deze wedstrijd. De zaken werden daardoor waargenomen door de uitgevallen Jan. Met 13 personen werd gestart aan de warming-up. Als je de warming-up bekeek, zou je denken dat de dag ervoor een groot festival had plaatsgevonden waar iedereen naartoe was gegaan. Niemand leek wakker te zijn.

Na wat gepuzzel door Jan werd de basis-elf bekend gemaakt. Het was hopen op een ander Stevensweert dan in de warming-up.

De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras van SNA. Bij de start van de wedstrijd viel ons al op dat het een ander SNA 3 was dan in het begin van het seizoen. Stevensweert bleef echter rustig want of het nou SNA 3, 2 of 1 of een combinatie van was, we zullen gewoon moeten winnen. De vorige wedstrijd tegen HBC’09 4 werd dan wel winnend afgesloten maar geweldig voetbal was dat niet.
Enfin,  de wedstrijd begon en Stevensweert probeerde snel de wedstrijd te controleren. De bal werd rondgespeeld en dit zorgde voor enkele kleine kansen. SNA kwam er niet echt aan te pas.
Stevensweert kwam op voorsprong door een doelpunt van Milan die uit een corner raak wist te koppen. 0-1. Stevensweert zocht naar uitbreiding maar miste te finesse om de wedstrijd vroegtijdig op slot te gooien. Vlak voor rust was daar het ‘bevrijdende’ doelpunt welke op naam komt te staan van Sean na een individuele solo. Met 0-2 werd dan ook de kleedruimte opgezocht.

De 2de helft was vrijwel een identiek beeld. Stevensweert aan de bal en SNA die probeerde tegen te houden. Tot 2 maal toe lukte dit niet want Sean wist het net nog 2 keer te doen bollen. SNA vond het wel welletjes en snakte naar de tap. De scheids dacht echter anders en liet de wedstrijd rustig uitspelen. Dit zorgde dan ook dat het spel van Stevensweert verslechterde en kansen om niet meer werden benut. Het bleef dan ook 0-4. Een schim van de thuiswedstrijd.

Aanstaande zondag de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Tegenstander is dan Susterse Boys 2 te Susteren. In de thuiswedstrijd werd het 4-1 in het voordeel van Stevensweert.

Tot zondag!