Doelpuntenregen in Stevensweert onder een stralend zonnetje

Stevensweert 1 – SNA 3 | Sportpark ‘de Werken’ | Uitslag: 12-0
Doelpuntenmakers: Jan, Sean, Kyle, Tim en Raf

Nadat iedereen een uur langer heeft kunnen slapen verzamelden de 15 opgeroepen spelers de kantine. De tegenstander arriveerde om klokslag 09:30 uur wat betekende dat de voorbereiding voor de wedstrijd Stevensweert 1 – SNA 3 kon beginnen.Na een gezapige warming-up floot scheidsrechter Halderit om 10:30 voor het startsignaal van de wedstrijd. Al snel was te merken dat Stevensweert de bovenliggende partij was en zou zijn deze wedstrijd. Binnen 10 minuten speeltijd had Stevensweert al verschillende kansen gehad en was SNA nog niet over de middenlijn geweest (of zo leek het in ieder geval). Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Door goed combinatiespel en individuele acties volgde al snel de 1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 waarna de klad in het spel kwam. Het eerder vertoonde combinatiespel was ver te zoeken en individuele avontuurtjes liepen nergens op uit. Deze stand was dan ook de ruststand.

Harold was tevreden met de tussenstand en wisselde zo onder meer de routiniers Nand en Tim. Nieuwe krachten als Robin, Kyle, Bart en Arjan betraden het veld en het spelbeeld van de eerste helft was ook in de tweede helft terug te zien. Stevensweert aan de bal de sterkste en SNA kon niet meer doen dan de schade beperken. Kansen waren er voldoende en zodoende liep de tussenstand op naar een comfortabele voorsprong. Einduitslag 12-0. Geen beste wedstrijd, wel goed voor het zelfvertrouwen.

Volgende week een nieuwe wedstrijd. Dan gaan we op bezoek bij HBC’09 4. Aftrap is om 11:00 uur op Sportpark Het Anker te Buchten