Gebruik voetbalveld

Wij zien de laatste tijd dat de Stevensweerter jeugd steeds meer de weg weet te vinden naar ons sportcomplex. Hier zijn wij uitermate blij mee, de jeugd heeft namelijk de toekomst om zowel een vereniging als een dorp leefbaar te houden.

Toch zouden wij jullie het volgende willen vragen:

• Na gebruik van de doelen de netten weer ophangen aan de aanwezige haken zodat deze niet op het grasveld blijven liggen
  • Doelen/ballenvangers zijn geen klimtoestellen. Gebruik de netten waarvoor ze bedoel zijn.
  • Laat het veld na gebruik netjes achter. Op ons complex staan meerdere vuilnisbakken waar het afval weggegooid kan worden.
  • Fietsen zijn niet toegestaan op het voetbalveld.
  • Beschadigingen aan de grasmat zijn niet te voorkomen als deze gebruikt wordt. Toch willen wij jullie vragen hier met beleid mee om te gaan. Beschadigingen aan het veld kunnen leiden tot blessures aan spelers (wedstrijden/trainingen) als aan jezelf.

Mochten wij als vereniging constateren dat bovengenoemde regels niet worden nageleefd zullen wij hier passende maatregelen op nemen.
Bedankt voor jullie medewerking