JUMBO Ballenactie

De Corona-crisis heeft ons allen hard geraakt. We zijn ziek geweest of kennen mensen die ziek zijn geweest. De (groeps)sporten zijn stilgezet waardoor de grootste inkomstenbron voor vele verenigingen in een klap wegviel. De vooruitzichten voor het nieuwe seizoen zijn veelbelovend. De maatregelen worden langzaam maar zeker stopgezet waardoor de lichten op dit moment op oranje staan. Voor het nieuwe seizoen willen wij een aantal nieuwe ballen aanschaffen. Helaas is dit een grote kostenpost voor elke vereniging en daardoor heeft Jumbo Echt de Jumbo ballenactie georganiseerd. Iedereen is hiermee in staat om een deel van een bal te doneren. Ons steunen kan al vanaf €6,25.Mogen wij op jouw steun rekenen? Dan maken wij er een mooi seizoen van na een jaar afwezigheid!