Potgrondactie groot succes

Beste inwoners van Stevensweert en omstreken,
In het weekend van 13 en 14 maart hebben leden en vrijwilligers van onze vereniging de vooraf bestelde zakken potgrond huis-aan-huis bezorgt. Met groot succes want in het eerste weekend waren de vooraf bestelde zakken potgrond al vergeven. De nabestelling bij onze vaste leverancier vloog er ook doorheen als warme broodjes. Wij zijn dan ook volledig uitverkocht!
Al om al een zeer geslaagde potgrondactie. Wij bedanken bij deze dan ook iedereen die onze vereniging op deze manier heeft gesteund. Wij wensen iedereen een mooi lente en zomerseizoen!
Binnenkort zijn er weer volop zomerbloeiers verkrijgbaar bij verkooppunten in onze regio.

Speciale dank aan alle vrijwilligers en uiteraard de organisatoren Piet en Nand!

Note: Er is bewust voor gekozen om geen huis-aan-huis verkoop te houden omdat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen omtrent het COVID-19 virus.