stw108-01-2020

Beste sportvriend,
Het jaar 2020 heeft zijn intrede gedaan. Een jaar waarin onze vereniging haar 80-jarig bestaan mag vieren. Een mooie mijlpaal voor een kleine vereniging als de onze. Door het jaar heen zullen wij trachten om een aantal activiteiten te organiseren die in het teken komen te staan van het jubileum.
Middels deze weg willen wij jullie uitnodigen voor onze eerste activiteit van dit jaar en dat is een (verlate) nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 7 februari zijn jullie allen van harte welkom in onze kantine voor een gezellige avond met voetballers, supporters en inwoners van Stevensweert. Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte welkom in onze kantine. Het is dan mogelijk om de mannen van Stevensweert 1 aan het werk te zien op de wekelijkse training (en misschien begint er dan wel iets te kriebelen).

Mogen wij jouw ontvangen de 7de?

Morpak