stw121-12-2018

Beste sportvriend,
Het jaar 2018 nadert zijn einde. Een jaar met vele hoogte en helaas ook enkele dieptepunten.
Wij zijn een kleine vereniging. Wij zijn het seizoen gestart met twee senioren-elftallen en een 35+ elftal. Helaas hebben wij aan het begin van het seizoen ons 2de elftal terug moeten trekken uit de KNVB-competitie gezien de vele afmeldingen binnen de toch al krappe selectie. Ons eerste elftal heeft hier gelukkig minder last van gezien een aantal spelers vanuit het 2de elftal doorgeschoven zijn naar het eerste elftal.
Wij zijn als bestuur toch blij en dankbaar dat ook de niet (actieve) voetballers evengoed de weg naar onze kantine weten te vinden. De kantine is een grote bron van inkomsten voor onze vereniging en zeker voor de onze waar gezelligheid hoog in het vaandel staat is iedereen van harte welkom. Niet alleen voor de vereniging maar ook voor het dorp
Om jullie te bedanken en het nieuwe jaar in te luiden nodigen wij jullie allen uit om samen met ons op vrijdag 11 januari om 20:00 uur tijdens de nieuwjaarsreceptie te proosten op het nieuwe jaar.
Voor als wij elkaar niet meer zien/spreken wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Harold Seegers Dakwerken